+386 41 764 321

Individualne storitve in svetovanja

  1. Antistres osebni coaching

  2. Prehranski coaching

  3. Akopresurna sedeča masaža na delovnem mestu

    ■ Antistres osebni coaching

_DG_8119

Antistres coaching je namenjen obvladovanju stresa. V prvem koraku vključuje prepoznavanje stresnih dejavnikov in vzorcev, ki se v stresnih situacijah aktivirajo, v drugem pa učenje tehnik in pridobivanje veščine za spopadanje s stresom. Antistres coaching pomaga pri zmanjševanju stresa ter odzivu nanj.

Svetovanje vključuje pogovor, delo s NLP tehnikami (nevro lingvistično reprogramiranje), EMDR-jem (eye movement desentization in reprocesing), imaginacijo / vizualizacijo, sprostitvenimi tehnikami ter treninge veščin, kot so trening asertivnosti, komunikacije, upravljanja s časom itd. Izbrane tehnike vplivajo tudi na aktivacijo parasimpatikusa (veje živčevja, ki naše telo pomirja) ter predelavo preteklih negativnih izkušenj in nas s tem obvarujejo negativnih vplivov stresa na telo. Več si preberite tukaj. 

■ Prehranski coaching

Prehranski coaching ni tipično svetovanje o prehrani. Ne ponuja informacij o tem, kaj in kdaj jesti, temveč je osredotočen na morebitne omejitvene dejavnike. S prehranskim coachingom rešujemo globlje vzroke nezdravega prehranjevanja, spreminjamo prehranske navade, odnos do sebe in lastnega telesa. Gre za spremembo globalnih čustvenih in vedenjskih vzorcev. Prehranski coaching lahko kombiniramo s prehranskim svetovanjem, kjer je dodana izobraževalna in svetovalna komponenta.

 prehranski coaching

Prehranski coaching izvaja Romana Bizilj, certificated Health coach in svetovalka za celostno prehransko obravnavo..

■ Akopresurna sedeča masaža na delovnem mestu

Sedeča masaža je kratka, sproščujoča masaža glave, vratu, ramenskega obroča, hrbta in rok je namenjena predvsem tegobam sedečega človeka. Za največjo efektivnost vključuje elemente shiatsu, ortopedske in tajske masaže ter akupresure in limfne drenaže. Izvaja se v udobnem, ergonomsko oblikovanem, prenosnem stolu. Stol prinese izvajalec in ga postavi v pisarni, konferenčni sobi ali drugem primernem prostoru. Masaža enega zaposlenega po navadi traja 20 minut, po dogovoru lahko tudi manj ali več. Zmanjšuje mišično napetost v vratu, rokah in hrbtu ter preprečuje nastanek R.S.I. poškodb (kronična bolečina v zapestju in zgornjem delu hrbta), povečuje koncentracijo, zmanjšuje posledice stresa, pospešuje cirkulacijo, umirja živčni sistem, revitalizira telo in duha.

masaza na stolu

Masažo izvaja Lidija Povše, NPK maserka, specialistka po standarih TouchPro Institute®

* V primeru dolgoročnejšega sodelovanja paketi po dogovoru.

Podjetja s katerimi je sodelovala: Mercator, DHL, MojeDelo.com, Nova KBM, Panoramic Travel Group, P&G, Impakta, Zavarovalnica Maribor, Vitanest in veliko individualnimi strankami.