+386 41 764 321

Ultra Mind ESP

Napredni trening uma, možganov in sprostitve

Ultra Mind ESP metoda je ena najnaprednejših metod, ki vpliva na urjenje možganov, na sprostitev živčnega sistema in nadzor lastnega uma. Je mednarodno priznana metoda z zgodovino 55-letnega raziskovanja in udejstvovanja milijonov ljudi, ki so se obiskali tovrstne seminarje.

Z redno uporabo tehnike boste pridobili na ustvarjalnosti in produktivnosti, začeli boste uporabljati prirojene sposobnosti, ki jih morda do sedaj niste uporabljali v celoti. Delovna učinkovitost, koncentracija in produktivnost bodo na višku. Znali boste sprejemati boljše odločitve, predvsem pa se boste znali soočati s stresom in s posledicami le-tega.

Stres in izgorelost bosta del preteklosti, naučili se boste resetirati svoje telo in misli le v nekaj minutah. Ultra Mind ESP vas privede v alfa stanje, kjer se lažje soočate s problemi na osebnem ali poslovnem področju. Z uporabo Ultramind ESP metodami, boste lažje dosegli uresničitev svojih ciljev.

Joga ( z meditacijo)

Praksa Hatha joge poživi naše telo in umiri um. Raznolike telesne tehnike (asane), delovanje v skladu z dihom, usmerjena pozornost so različna orodja, ki nas učinkovito usmerijo v trenutek tu. Program je namenjen vsakomur, ki si želi naučiti celovitega delovanja, ko so telo, dih in um zbrani v eni točki pozornosti. 

joga

Program vključuje učitelja joge, pripomočke ( joga mat blazina, kocke, odeje). Minimalno število vadečih je 5.